Elokuun kummitapaaminen

Veteraanikummit viettivät kesäpäivää Kilpiäisten majalla kummitapaamisen merkeissä 22.8.2017. Tapaamisessa makoisten löylyjen lisäksi meitä helli Vesijärven tyyni keli. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille kummeille ja erityiset kiitokset Sulo ja Maj-Lis kummitapaamisen järjestelyistä.

Veteraanikummitoiminta on siirtymässä myös palvelutaloissa asuvien sotiemme veteraanien tueksi. Syksyn aikana olemme aloittamassa yhteistyötä lahtelaisten palvelutalojen kanssa. Jos sinua kiinnosta sotiemme veteraanien tukeminen palvelutaloissa niin olethan yhteyksissä. Yhä useamman veteraanin koti on palvelutalossa ja tutkimustulokset osoittavat, että palvelutaloissa ikäihmiset tuntevat enemmän yksinäisyyttä kuin yksityisasunnoissa.

Kiitos Lahden Rintamaveteraaneille tapahtuman kesäisistä puitteista, kahvitarjoilusta ja makoisista löylyistä. Kiitoksia K-Supermarket Triolle veteraanikummihankkeen tukemisesta ja tapaamisen tarjoilusta.

Haluatko mukaan merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan? Olet tervetullut seuraavaan kummitapaamiseen ja syyskuun koulutuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä Jyri Westerholm puh. 044 739 2304 info@veteraanikummi.fi . Veteraanikummi on tavallinen, täysi-ikäinen vapaaehtoinen joka haluaa antaa aikaansa ja tukeaan avun tarpeessa olevalle sotiemme veteraanille.

 

Vielä on kesää jäljellä!

Jyri Westerholm

projektityöntekijä

Recent Posts