Osallistu merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan ja ilmoittaudu helmikuun kummikoulutuksiin

Seuraavat kummikoulutukset järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 ja maanantaina 12.2.2018   klo 16.30-20.00 ravintola Mathildassa Sibeliuksenkatu 6 C. Ilmoittaudu mukaan merkitykselliseen vapaaehtoistoimintaan ja koulutuksiin info@veteraanikummi.fi tai puh. 044 739 2304.

Veteraanikummit huolehtivat sotiemme veteraaneista juhlavuoden jälkeenkin. Kummina vierellä -toiminnan tarkoituksena on vapaaehtoistoiminnan avulla toimia sotiemme veteraanien ja veteraanien puolisoiden ja leskien henkilökohtaisena tukena ja rinnalla kulkijana arjen asioissa sekä vähentää heidän kokemaansa yksinäisyyttä.

Tyypillisesti veteraanijärjestöt ovat auttaneet omiansa, mutta Lahdessa paikalliset järjestöt ovat päättäneet toisin ja yhdistäneet voimansa ja perustaneet yhdessä PalveluSantran kanssa kummipalvelun. More information about a sizzling hot za darmo.

Vielä on mahdollisuus tutustua sotiemme veteraaneihin. Meillä on monta tarinaa, jotka odottavat kuulijaa. Meillä on monta kuulijaa, jotka odottavat tarinoita. Tule jakamaan hyvää mieltä. Tehdään yhdessä yhteisöllisempi Suomi.

 

Veteraanikummit Kilpiäisten majalla elokuussa 2017

 

 

Recent Posts